«Προτροπές» Πατούλη προς «αντιφρονούντες» υπαλλήλους της Περιφέρειας να του αδειάζουν τη γωνία!

«Προτροπές» Πατούλη προς «αντιφρονούντες» υπαλλήλους της Περιφέρειας να του αδειάζουν τη γωνία!

Με περίσσιο θράσος ο κ. Πατούλης δήλωσε σε ομιλία του στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών ότι δεν επιθυμεί να εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφέρειας υπάλληλοι που διαφωνούν με τις πολιτικές του: «…αλλά κι αν κάποιος θεωρήσει ότι μπορεί αυτά που λέμε εμείς να μην ταιριάζουν και θέλει να μετακινηθεί ή να πάει σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, θα τον βοηθήσουμε να πάειΘέλουμε όσοι μείνουνε να πιστέψουν σε αυτό το νέο εγχείρημα με αυτό το πρόσημο που εμείς βάζουμε…»!

Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής και για τους υπαλλήλους της, καθώς δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει ότι βλέπει την Περιφερειακή Αρχή σα φέουδο, απομακρύνοντας όσους διαφωνούν, είτε αυτό σημαίνει αναγκαστική μετακίνηση εργαζόμενων είτε αποκλεισμό των πολιτικών δυνάμεων που διαφωνούν από κάθε κρίσιμο όργανο της περιφερειακής αρχής.

Αυτές οι ξεδιάντροπες δηλώσεις δείχνουν την πρόθεση του νέου περιφερειάρχη να εφαρμόσει ταχύτατα την νεοφιλελεύθερη πολιτική του με κάθε κόστος, αφαιρώντας κάθε εμπόδιο στο δρόμο των ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων, σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών της Αττικής. Δεν κρύβονται άλλωστε οι σχεδιασμοί για περαιτέρω διάλυση κάθε δημόσιας υπηρεσίας, όταν ο ίδιος προαναγγέλλει την κατάργηση των δημόσιων ΚΤΕΟ «αφού υπάρχουν τα ιδιωτικά».

Αλλά δείχνουν και την επικίνδυνη ασέβεια και αδιαφορία για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας, εκτοξεύοντας τρομοκρατικό λόγο περί «μετακινήσεων» σε περίπτωση που δεν συντάσσονται με τις επιλογές του!  

H Ανυπότακτη Αττική καταδικάζει τους σχεδιασμούς του κ. Πατούλη για πλήρη και αντιδημοκρατικό εναγκαλισμό της περιφερειακής αρχής. Θα υπερασπιστεί θα δικαιώματα των εργαζομένων της Περιφέρειας ενάντια σε κάθε σκέψη για υποκινούμενες πολιτικά μετακινήσεις και κάθε λογής αυθαίρετες πρακτικές που χρόνια τώρα έχουν οδηγήσει σε υποστελέχωση τις πιο κρίσιμες κοινωνικά υπηρεσίες της.