Θεοχάρη Κατερίνα

Θεοχάρη Κατερίνα

Συνταξιούχος

Γεννήθηκε στην Αθήνα , έχει  μια  κόρη [μονογονεϊκή οικογένεια], σπούδασε στα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, Τμ. Λογιστικής, και  είναι  συνταξιούχος  ΝΠΔΔ.

Είχε συνδικαλιστική δράση από νεαρή ηλικία σαν εργαζόμενη σε ασφαλιστικά ταμεία  με τα αριστερά σχήματα , με παράλληλη  δράση  στο γονεΪκό  κίνημα σε συλλόγους και  στην Ένωση γονέων 6ου δημ. Διαμ. Δ. Αθηναίων .

Ήταν υποψήφια βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ  το 2007 και το 2009 και με το ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη το 2023 στο Ν. Φθιώτιδας.

Από το 2003 – 2008 εκλεγμένη στο 6ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, και με ενεργή συμμετοχή στα κινήματα που συντέλεσαν  στη διάσωση της ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ  ΑΓΟΡΑΣ  Κυψέλης , στη διάσωση  Πάρκου Κύπρου και Πατησίων, και πολλών  άλλων χώρων πρασίνου στην περιοχή του 6ου δημοτικού διαμερίσματος.

Είχε ασχοληθεί ενεργά με την Κίνηση πολιτών για την προστασία της Οίτης και Γκιώνας από τις εξορύξεις  βωξίτη  με πορείες και αγωγές που έγιναν προς το Σ.Τ.Ε.

Επίσης  συμμετείχε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος  στον Δήμο Αθήνας, τη  προηγούμενη τετραετία  με  το ψηφοδέλτιο  ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ   με επικεφαλής την Αυγή Θεοδόση Μπέσκα.

Τέλος συμμετέχει  από το 2013 έως σήμερα στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία  και στα συμβολαιογραφεία, και στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ  ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ  και  ΕΞΩΣΕΩΝ  με διαρκείς επιτυχείς αγώνες υπέρ των πληττόμενων δανειοληπτών.

Αγωνίζομαι  πάντα και  τώρα μέσα από την κινηματική- οικολογική-ανατρεπτική αριστερά , ένας λόγος που με ώθησε να δεχτώ την πρόταση για να κατέβω υποψήφια σύμβουλος στην περιφέρεια Αττικής { κεντρικός τομέας}  στο ψηφοδέλτιο «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής την Μαριάννα Τσίχλη .