Νέοι/ες Υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη

Νέοι/ες Υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη

Η Ανυπότακτη Αττική επιδιώκει να οικοδομήσει με το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της μια πλατιάκίνηση στην Περιφέρεια Αττικής από ανθρώπους που αγωνίζονται  για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Ανθρώπους που αγωνίζονται για την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορικής μνήμης, την προώθηση της πνευματικής δημιουργίας και της ζωντανής πολιτιστικής κληρονομιάς στις πόλεις και τις γειτονιές.

Ανθρώπους που προσφέρουν με καθημερινό αγώνα στην πολύπαθη εκπαίδευση.

Ανθρώπους που προσφέρουν με αυτοθυσία στην υγεία και τον ευαίσθητο κλάδο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Υποψήφιοι με την Ανυπότακτη Αττική θα είναι οι:

  1. Λεχουρίτης Γιώργος, ψυχολόγος, απασχολούμενος στο Κέντρο Πρόληψης «Αθηνά Υγεία» Δήμου Αθηναίων – ΟΚΑΝΑ, πρώην Αντιπρόεδρος ΔΣ Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα.
  2. Σασσάνης Σπύρος, κοινωνιολόγος, απασχολούμενος στο Κέντρο Πρόληψης δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα
  3. Σκρουμπέλος Θανάσης, συγγραφέας, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα.
  4. Χιώτη Βάσια (Βασιλική), Εκπαιδευτικός, Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα.