Καταδίκη φασιστικής επίθεσης σε εκλογικό περίπτερο Καμία ανοχή στο φασισμό!

Καταδίκη φασιστικής επίθεσης σε εκλογικό περίπτερο Καμία ανοχή στο φασισμό!

Η Ανυπότακτη Αττική καταδικάζει τη φασιστική επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Άγιο Στέφανο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 5/5 φασιστοειδή τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό καταστρέφοντας το εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».Αυτή η εμπρηστική επίθεση είναι ένα ακόμη δείγμα της επικίνδυνης ανόδου φασιστικών, ακροδεξιών και αντικομμουνιστικών ιδεολογημάτων στην ελληνική κοινωνία, που έχει οδηγήσει στην εγκληματική δράση ανεξέλεγκτων φασιστών της ΧΑ και άλλων ακροδεξιών ομάδων σε πολλές γειτονιές της Αττικής. Σκοπός τους είναι να χτυπήσουν το κίνημα, τους κοινωνικούς αγωνιστές και αγωνίστριες, να σπείρουν το κοινωνικό μίσος, το ρατσισμό και την τρομοκρατία.

Η ανοχή της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης και οι σχέσεις φασιστών με την ΕΛΑΣ, τροφοδοτούν το φασισμό και τις πρακτικές του, σε μια εποχή μάλιστα που έχει αποκαλυφθεί η σοκαριστική δολοφονική δράση της ναζιστικής ΧΑ σε βάρος αγωνιστών και μεταναστών.Τέτοια μηνύματα δίνονται με αποφάσεις όπως η σημερινή, του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που έσπασε τα ισόβια των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν.

Να συντρίψουμε το φασισμό με μαζικούς αγώνες, με ενότητα και πάλη.

Καμία ανοχή στους φασίστες. Έξω από τις γειτονιές μας.