Ανυπότακτοι ως την τελική δικαίωση

Ανυπότακτοι ως την τελική δικαίωση

του Γεωργίου Γιάννη-Στυλιανού,


υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής στον Κεντρικό Τομέα.

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων,σε λίγες μέρες μπροστά στις κάλπες βάλτε το χέρι στην καρδιά και στην κάλπη το ψηφοδέλτιο μας, ψηφοδέλτιο ελπίδας και μάχης.Με την παρουσία μας αυτή λέμε πως είμαστε ακόμα ζωντανοί τίποτα δεν τελείωσε αλλά αντίθετα τώρα αρχίζουμε ξανά σε πείσμα όλων αυτών που νόμιζαν ότι έκλεισαν τούς λογαριασμούς με την αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις και που τώρα συναγελάζονται με όποιο ακροδεξιό εσμό οι μεν ή με όποιο ρετάλι του πολιτικά πεθαμένου χώρου της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας οι άλλοι,εφαρμόζοντας και οι δύο πολιτικές που τους υπαγορεύουν οι δανειστές με της όποιες παραλλαγές τους πού ουσιαστικά υπηρετούν ξένα συμφέροντα για τούς λίγους σε βάρος των πολλών.

Οι μνημονικές πολιτικές και τα προγράμματα που εφάρμοσαν ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΚΙΝΑΛ όλα αυτά χρόνια κατέστρεψαν την πατρίδα και την παρέδωσαν βορά σε ξένα οικονομικά,πολιτικά και στρατιωτικά συμφέροντα και με μια αναλογία πέρασαν αυτά και μέσα από την αυτοδιοίκηση επηρεάζοντας με καταστροφικό τρόπο την ζωή των πολιτών.

Τα μνημόνια δεν τελείωσαν και για πολλά χρόνια θα εφαρμόζονται αφού είναι πια νόμοι του κράτους.

Όμως όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχτηκαν κινήματα σε μια σειρά μέτωπα σε χώρους εργασίας,ενάντια στους πλειστηριασμούς,στη πληρωμή διοδίων,στις διακοπές νερού και ρεύματος λαϊκών νοικοκυριών,για ζητήματα ειρήνης και αλληλεγγύης στην πάλη των λαών,ιδιαίτερα της Μέσης ανατολής και άλλα. Όλες οι δράσεις αυτές άφησαν ένα σπέρμα αντίστασης που σήμερα με αφετηρία αυτό ανεβάζουμε επίπεδο συσπείρωσης και μάχης. Η τοπική αυτοδιοίκηση σε όλα αυτά είχε πάντα το μερίδιο της ανάλογα με τις αρχές που την εκπροσωπούσαν.

Ο αναπροσανατολισμός τού ρόλου και της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αναγκαίος όσο ποτέ γιατί είναι θεσμός κοινωνικής προστασίας,βελτίωσης της ζωής και συνοχής του κοινωνικού ιστού. Δεν θέλουμε περιφέρειες και δήμους διαχειριστές και εισπρακτικούς μηχανισμούς της εξουσίας να υπηρετούν ξένα και ντόπια συμφέροντα της πλουτοκρατίας καταστρέφοντας το περιβάλλον και λεηλατώντας τον τόπο.Εμείς θέλουμε τοπική αυτοδιοίκηση ανοιχτή στους πολίτες να  αποφασίζει και οργανώνει μαζί τους τις δράσεις της προς όφελος πάντα των πολλών.

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ με την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΙΧΛΗ και μια σειρά έμπειρους αγωνιστές και νεολαία από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς προοδευτικούς χώρους που προέρχονται από παλιούς αλλά και νέους αγώνες είναι μπροστά σας .Δεν υπόσχονται να «σκίσουν μνημόνια» αλλά ότι θα δώσουμε έντιμα και επίμονα αυτή την μάχη τιμώντας την εμπιστοσύνη σας και να φέρουμε τους πολλούς στο προσκήνιο σε μια ενωτική προσπάθεια που βοήθησε να χτιστεί σε μια πορεία ένα μεγάλο και ρωμαλέο κίνημα ανατροπής η μοναδική ελπίδα για να δει προκοπή αυτός ο τόπος.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και να συμπαραταχτείτε πλάι μας.

Καλούς αγώνες.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

Πρώην δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής,π.πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης πληροφορικής Καισαριανής,παρών πάντα σόλους τους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες του τόπου.