ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μαζική και δυναμική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος στην χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση, που επιχείρησε η Χρυσή Αυγή για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για το δήμο Αθήνας με την ‘’Ελληνική Αυγή’’ στην περιοχή του Κολωνού. Ως Ανυπότακτη Αττική συμμετείχαμε από κοινού με άλλες συλλογικότητες της αριστεράς και του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος, μαζί με πρωτοβουλίες κατοίκων. 

Συναντήσαμε τον αστυνομικό φραγμό και τις κλούβες των ΜΑΤ που για άλλη μια φορά προστάτευσαν προκλητικά τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. 

Αποδεικνύοντας ότι η ναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να σταθεί πουθενά χωρίς την προστασία της αστυνομίας και άλλων κρατικών μηχανισμών.

Εκατοντάδες αντιφασίστες προσέγγισαν το χώρο της συγκέντρωσης δηλώνοντας έμπρακτα πως οι φασίστες που χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και διασπούν τον κόσμο της εργασίας αποπροσανατολίζοντας το λαό από τις πραγματικές αιτίες της ανεργίας και της φτώχειας δεν χωρούν στις γειτονίες μας. Θα μας βρίσκουν απέναντί τους  σε κάθε προσπάθεια τους να εμφανισθούν στο δημόσιο χώρο.

Δεν ξεχνάμε την ιστορία αυτού του τόπου, αγωνιζόμαστε καθημερινά ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού  και στη ναζιστική ιδεολογία.