Πατούλης και Χρυσή Αυγή ψηφίζουν μαζί για να περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για το περιβάλλον!

Πατούλης και Χρυσή Αυγή ψηφίζουν μαζί για να περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για το περιβάλλον!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ, απίστευτα έκτροπα, λαθροχειρίες, συναλλαγές με τη Χρυσή Αυγή και πιέσεις σε συμβούλους από τον Περιφερειάρχη Πατούλη  στο εν εξελίξει Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για να καταψηφιστεί ψήφισμα που ζητά την απόσυρση του αντιπεριβαλλοντικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.
Προκειμένου ο Περιφερειάρχης, εκλεκτός της ΝΔ, να στηρίξει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να περάσει εν μέσω πανδημίας το νομοσχέδιο έκτρωμα “Εκσυγχρονισμού της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας” που παραδίδει ολοκληρωτικά το περιβάλλον στα κέρδη των επιχειρήσεων, γράφει αυτήν την ώρα μία από τις πιο μαύρες σελίδες στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η παράταξη Πατούλη καταψήφισε, με απώλειες, ψήφισμα συμβούλων και παρατάξεων σύσσωμης της αντιπολίτευσης που ζητούσαν το αυτονόητο, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να δοθεί χρόνος για επαρκή διαβούλευση.Προκειμένου η διοικούσα παράταξη να μη χάσει την ψηφοφορία, κι ενώ φαινόταν ότι θα περνούσε το ψήφισμα, δε δίστασε να καλέσει ανεξάρτητη σύμβουλο που είχε τοποθετηθεί υπέρ του ψηφίσματος εν μέσω τηλεδιάσκεψης για να την πιέσει να αλλάξει την ψήφο της, σε κλήση που καταγράφηκε γιατί ξέχασαν να κλείσουν το μικρόφωνο!Δεν ντράπηκαν επίσης να καταγράψουν την υποτιθέμενη ψήφο κατά του συμβούλου Τζήμερου, την οποία ποτέ δεν έδωσε όπως αποδεικνύεται αδιάσειστα από την καταγραφή των ηλεκτρονικών πρακτικών της ψηφοφορίας όπου δεν υπάρχει δική του προσωπική ψήφος!

Τη λύση στο πρόβλημα του κ. Πατούλη προσπάθησαν να δώσουν οι εκπρόσωποι της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ενώ είχαν ήδη ψηφίσει υπέρ του ψηφίσματος, δεν ντράπηκαν εν μέσω ψηφοφορίας να αλλάξουν την ψήφο τους σε λευκό, προκειμένου  να μην χάσει ο Περιφερειάρχης την ψηφοφορία!Με βάση αυτά τα έκτροπα φαλκίδευσης του αποτελέσματος η διοίκηση, αναγνωρίζοντας ως έγκυρη την αλλαγή ψήφου των συμβούλων της ΧΑ και προσμετρώντας την ψήφο-φάντασμα Τζήμερου, ανακοινώνει ότι δήθεν δεν πέρασε το ψήφισμα με αποτέλεσμα 48 υπέρ- 49 κατά – 3 λευκά της ΧΑ, ενώ το ψήφισμα έχει περάσει με αποτέλεσμα 50 υπέρ – 48 κατά.

Δεν αναγνωρίζουμε τις λαθροχειρίες και τις παρατυπίες της συμμαχίας Πατούλη με τους συμβούλους της ΧΑ! Με βάση το νόμο και τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου το ψήφισμα θεωρείται εγκεκριμένο!

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση που σε μια πρωτοφανή κίνηση ανακοινώνει άλλη απόφαση από αυτή που ψήφισε το εκλεγμένο από τους πολίτες όργανο!

Καταγγέλλουμε τους άθλιους χειρισμούς των κυβερνητικών εγκάθετων και των συμμάχων τους από τη ναζιστική συμμορία για να δώσουν τελειωτικό χτύπημα στο περιβάλλον για τα μεγάλα συμφέροντα των λίγων!