Η Ανυπότακτη Αττική σε Καλλιθέα και Σαλαμίνα!

Η Ανυπότακτη Αττική σε Καλλιθέα και Σαλαμίνα!

Η Ανυπότακτη Αττική βρέθηκε χθες 23/5 στην Καλλιθέα με την υποψήφια περιφερειάρχη Μαριάνα Τσίχλη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Τομέα Κατσουρό Μάριο και τις υποψήφιες για τις ευρωεκλογές με τη Λαϊκή Ενότητα- Μέτωπο Ανατροπής Κατερίνα Θανοπούλου, Μάνια Μπαρζέφσκι και Φωτεινή Νίκα.

Πραγματοποιήθηκε περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στις πλατείες και στα καταστήματα, καθώς επίσης και στο δημαρχείο και στις δημόσιες υπηρεσίες. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν εκτός των άλλων η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου που θα αποκλείει τους κατοίκους της Καλλιθέας από την θάλασσα καθώς και τα ευρύτερα προβλήματα της περιοχής με μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους.

Στη συνέχεια η Μαριάνα Τσίχλη επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αντρέα Φουντούλη της π.ε. Πειραιά και Δέσποινα Καρούση από την π.ε. των Νήσων, τις υποψήφιες για τις ευρωεκλογές με τη Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής Δέσποινα Σπανού και Πηνελόπη Πετροπούλου και το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρη Στρατούλη. Στα πλαίσια της περιοδείας έγινε επίσκεψη στις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες, το δημαρχείο, καθώς και στο κέντρο Υγείας το οποίο αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και χρηματοδότηση. Επίσης έγιναν συζητήσεις στις γειτονιές σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαλαμίνα και η ευρύτερη περιφερειακή ενότητα των νήσων με σκοπό να έχουμε πλήρη εικόνα των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματα των κατοίκων σε όλη την περιφέρεια Αττικής στηρίζοντας τους αγώνες που δίνουν οι πρωτοβουλίες στις γειτονιές με σκοπό να πάρουμε πίσω τα μέτρα που υποβαθμίζουν τις ζωές μας!