Η Ανυπότακτη Αττική σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια!

Η Ανυπότακτη Αττική σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια!

To Σάββατο 18 Μαΐου η Ανυπότακτη Αττική επισκέφθηκε το Χαλάνδρι σε μια πολύ μαζική και επιτυχημένη περιοδεία στους δρόμους της πόλης. Η υποψήφια περιφερειάρχης Μαριάνα Τσίχλη και πολλοί αγωνιστές της κίνησης, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής Πένυ Κορασίδου και το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρη Στρατούλη, συζήτησαν με τους κατοίκους του Χαλανδρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Τις συζητήσεις μας απασχόλησαν χαρακτηριστικά η σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στη Λεωφόρο Κηφισίας όπως και η προσπάθεια για εμπορική ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Στην περιοδεία μας βρεθήκαμε και συζητήσαμε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου με την δημοτική κίνηση Πρωτοβουλία Πολιτών «Χαλάνδρι Ενάντια» Σωτήρη Λαπιέρη και τον δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Καλομοίρη.

Επίσης, βρεθήκαμε στην εκδήλωση της δημοτικής κίνησης Αγίας Παρασκευής «Φυσάει Κόντρα» με ομιλητές τον υποψήφιο Δήμαρχο Θάνο Ανδρίτσο και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Αλεξίου. Εκ μέρους της Ανυπότακτης Αττικής την εκδήλωση χαιρέτισε ηΜαριάνα Τσίχλη, ενώ παρευρέθηκαν επίσης η Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλάνδρι Ενάντια και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής κίνησης στο Δήμο Βριλήσσιων «Αντίσταση και Ανατροπή – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων» εκ μέρους της Ανυπότακτης Αττικής χαιρέτισε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Άρης Τόλιος. Από την πλευρά της δημοτικής κίνησης τοποθετήθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορέστης Ηλίας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοιΛυδία Αγάθωνος ασκούμενη δικηγόρος, Δημήτρης Κυριαζής φοιτητής Χημικού ΕΚΠΑ και Θοδωρής Λυκογιαννάκης Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, χαιρετισμό ο Θοδωρής Αλεξίου από την Πρωτοβουλία Πολιτών «Χαλάνδρι Ενάντια», η Αλεξάνδρα Μαρτίνη από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το δημοτικό σχήμα «Φυσάει Κόντρα» από την Αγία Παρασκευή.

Αγωνιζόμαστε για την πλατιά αγωνιστική συνεργασία των κινηματικών αριστερών δυνάμεων  στις γειτονιές, για να δυναμώσουν οι φωνές μας σε όλη την Αττική, για να διεκδικήσουμε το μέλλον και τα δικαιώματά μας.